2310906620 6936926808 5ο χλμ Θεσσαλονίκης-Καλοχωρίου kapitsinisstavros@gmail.com
hero image
 
Μεταφορική Καπιτσίνης
Πανελλαδικές Μεταφορές - Μετακομίσεις - Θεσσαλονίκη


 

Η Μεταφορική εταιρεία Θεσσαλονίκης Καπιτσίνης Σταύρος διαθέτει πολυετή παρουσία και εμπειρία στις μετακομίσεις σε Θεσσαλονίκη & Πανελλαδικά.
Μπορεί να αναλάβει με υπευθυνότητα και ασφάλεια οποιαδήποτε μετακόμιση οικοσκευής σε όλη την Ελλάδα, καλύπτει με τις καθημερινές αναχωρήσεις της από Θεσσαλονίκη σε Νησιά, Πελοπόννησο και Αθήνα. Το Εξειδικευμένο προσωπικό μας εγγυάται την ασφαλή και σωστή συσκευασία των επίπλων σας με υψηλής ποιότητας υλικά καθώς και την αποθήκευση, φύλαξη των αντικειμένων σας. Εμπιστευτείτε της μετακόμιση σας στην εμπειρία, την ταχύτητα και τη συνέπεια της KapitsinisTrans.
 
Έχουμε καθημερινές φορτώσεις και εξυπηρετούμε 24 ώρες το 24ωρο.
 
Ειδικές τιμές για φοιτητές και στρατιωτικούς

 
     
     
 
 
Μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη ή και Πανελλαδικά; Εμπιστευτείτε την KapitsinisTrans και απολαύστε μια άρτια οργανωμένη και ομαλή μεταφορά όλης της οικοσκευής σας. Αναλαμβάνουμε το σύνολο των ενεργειών που είναι αναγκαίες για μια ολοκληρωμένη μετακόμιση, διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό που με υπευθυνότητα και αξιοπιστία θα φροντίσει την συσκευασία και την μεταφορά των αγαθών σας δίνοντας μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια.
 
Εγγυόμαστε 100% Αξιοπιστία στους χρόνους και στην ποιότητα της μετακόμισης σας
 
Καθημερινές αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη για όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Πελοπόννησο, Νησιά)
 
Εξυπηρετούμε 24 ώρες το 24Ωρο
 
Ειδικές Τιμές για Μεταφορές ή Μετακόμιση σε Σάμο, Κω, Ρόδο